maanantai 3. maaliskuuta 2008

Pilli kurkussa ja muita treenitunnelmia

Eilen oltiin taas toko-treeneissä piippaamassa. Tehtiin muutamia liikkeitä kokeenomaisesti, joten sitä reunalla odottelua tuli myös. Odottelu on Pojulle yhtä kuin piippaus eli se ei hiljenyt koko tunnin aikana. Yritin tälläkertaa jatkuvaa palkkausmenetelmää aina hiljaisista hetkistä, mutta ei sekään tuntunut menevän jakeluun. Hallilla piipataan, kai se on sen verran jänskä paikka.

Kokeiltiin eilen paikkamakuu kokeenomaisesti eli en palkannut ja annoin vain piipata. Kyllähän se paikallaan pysyi, mutta oli tosi hermostunut; piippas, pyöritteli päätä ja vaihteli asentoa. Toivoton tapaus...
Seuraaminen tehtiin myös kokeenomaisesti ja se meni ihan kivasti. Pari kertaa kadotti kontaktin ja kerran säikähti maneesin kolautusta, mutta palasi sitten paikalleen. Ajoittain edistää ihan hitusen, mutta ei enää niin paljoa kuin ennen. Luoksetulo oli hyvä, loppuasento ihan vähän vino.
Sitten vielä liikkeestä maahanmeno. Hyvä, mutta vähän hidas. Huomioitavaa, että muistaisi joskus palkata myös siitä maahanmenosta eikä vain tekisi aina liikkeenomaisesti.

Meidän kouluttaja on kysellyt, että ilmottaudutaanko me kevään tokokisoihin. Itseä tuo paikkamakuu ottaa kaaliin ja epäilen tosi paljon, että se pysyy etenkään koetilanteessa. Muutenhan se kyllä osaa, joten toisaalta tekisi mieli osallistua. Pitänee vielä miettiä...

Ei kommentteja: