torstai 21. elokuuta 2008

Treenikausi avattu

Kesä on ollut kaikin puolin kiireistä ja jännää aika, mutta nyt on aika palata "koulunpenkille". Pojun kanssa on kesällä käyty jonkin verran kimppatreeneissä, mutta viime viikolla alkoi KAS:n tokoryhmät taas pyörimään. Uusi kouluttaja oli varsin positiivinen yllätys. :) Treenaaminen ei jäänyt vain päättömäksi haahuiluksi vaan teimme harjoitteita jatkuvassa ohjauksessa (usein kouluttaja katsoo vain yhtä koiraa kerrallaan). Ohjelmassa oli:

  • Perusasennot (uutena seuraa-käsky ilman, että lähtee liikkeelle heti)
  • Seuraamisen askeleet, käännökset ja perusasennot (mieti miten käännyt, mikä jalka pysähtyy, aina samalla tavalla)
  • Noutokapulan kuljetus (kuljetus juosten, esteitä hyppien, välillä istuen ja heti liikkeelle. Tämä oli hauskaa ja yllättäen onnistui!)
  • Luoksetulo ja kaukokäskyt häiriössä

Eilen käytiin vuorostaan yhteistreeneissä ja siitä positiivisena yllätyksenä, että Poju pysyi paikallaan märässä maassa. Yllättävää on jopa maahanmeno märällä. Tosin ei satanut vettä niin ei ollut niin kamalaa. ;)

Ilmoitin Pojun kokeeseen, joten nyt pitäis saada poika kesälaitumilta taas skarppiin kuntoon. Paikallaolo on edelleen niin ja näin, ja toisaalta seuraamisen perusasennot meinaa ruveta laahaamaan. Katotaan kuin käy...

Ei kommentteja: