sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Tähti 3v. ja vähän treeniäkin

Niin se vain Tähtikin täytti jo 3v! Ei kyllä ole mitään synttärikuvaa, kun emäntä vähän niin kuin unohti synttärit... hyi hyi!

Agilitytreenitkin  loppui jo huhtikuussa, tässä meidän viimeinen treeni. Rataa tehtiin parilla eri ohjausversiolla.


Alkusuoralla meille sopi parhaiten vas. puolelta aloitus ja perjättö ennen keinua oik. puolelle. Putken jälkeen pieni vekki 8. muurille ja muistaakseni takaaleikkaus 9:llä. Putken jälkeen törkkäsy kepeille ja jarrut 14. hypylle, josta puolivalssi putkeen. Yllättävän vaikee oli putki, 16.-17. hypyt, joissa piti saada riittävästi irtoamaan, että pääsee itse juoksemaan putken oik. puolen, kun koira on pussissa. A:n jälkeen ohjaus läheltä hyppyä ja sitten vain täysillä eteenpäin. Pöytää on treenattu edelleen liian vähän, Tähti joko liukuu siitä yli tai käyttää tylysti ponnistuslautana. ;) Takaaleikkaus 25. jälkeen ja puomille loppu. Monia kohtia piti tahkota useampaan kertaan, mutta kaikenkaikkiaan hyvä treeni.

Kesäkaudelle emme menneet ollenkaan ryhmään, kun oma maha alkaa olla vähän tiellä ja ohjaus muuttuu aikalailla oman vauhdin hyytyessä. Meillä on kuitenkin muutama korvauskerta ja pari kertaa ollaankin oltu kolmosten treeneissä. Niistä ei ole kuvia, mutta kivoja treenejä vaikkakin osittain meille turhan vaikeita. Ulkonakin ollaan päästy jo kerran treenaamaan. Harmi, että emme voi kisata enempää tällä kaudella, Tähti olisi juuri nyt aika hyvässä iskussa ja valmis radoille. Noh, täytyy toivoa ettei ne opit unohdu kokonaan.

Ei kommentteja: