sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Toko-kisat 26.4.2008

Piiiitkä kisapäivä takana, mutta tulipa se ALO1 sieltä viimeinkin! :)
Kisat oli jo myöhässä, kun paikalle saavuimme ja jouduttiin odottelemaan 1,5 t luokan alkua. Poju oli yllättävän rauhallinen siinä odotellessa (täysin vieras piirre), joten ei onneksi käynyt niin paljoa kierroksilla sitten kehään mennessäkään. Näin siis jopa paikkamakuu onnistui, vaikka eihän se helppoa ollut edelleenkään. Tämän jälkeen seurasikin sitten lähes 2 tunnin odottelu, koska olimme luokkamme viimeiset. Onneksi Poju ei kuitenkaan hyytynyt pitkän odottelun seurauksena ja ihan kelpo pistein selvittiin omasta osuudestamme. Ja sitten ne pisteet:

Luoksepäästävyys 9 (Meni tuomarin luo, mutta peruutteli hieman hampaita katsottaessa, joten siitä pistemenetys)

Paikalla makaaminen 8 (JEE JEE JEE!!! Vierestä lähti koira ja Poju piippas ja vaihteli hieman kylkeä, mutta pysyi, se riittää mulle!)

Seuraaminen kytkettynä 8 (Haukahteli lähtiessä ja perusasennot oli tosi hitaita, ravissa edisti vähän)

Seuraaminen taluttimetta 8 (Sama kuin edellä, nyt perusasennot vielä hitaampia, istuikohan edes kunnolla?)

Maahanmeno seuraamisesta 9 (Äänteli lähtiessä, muuten hyvä, en oikein tiedä mistä verotettiin)

Luoksetulo 9,5 (Tosi hyvä, ilmeisesti hieman vino perusasento)

Seisominen seuraamisesta 9 (Hyvin meni tämäkin, vissiin jotain perusasento vinoutta tai jotain?)

Estehyppy 9 (Otti etusilla askeleen mua kohti kun tulin vierelle, muuten ok)

Kokonaisvaikutus 7 (kolme pojoa ääntelystä. Tämä vähän harmitti, kun sitä on tosi vaikea kitkeä pois ja muuten meni niin hienosti.)

Kokonaispisteet 170,5, ALO1
Sijoitus on nyt epäselvä, koska oltiin muka kakkosia ja saatiin pokaalikin, mutta kotona huomasin, että pisteissä oli 18 pistettä liikaa eli tiedä nyt sitten kelle se pokaali kuuluu.

Olen tosi tyytyväinen, koska tuota paikkamakuuta lähdettiin hakemaan. Suurinosa muista liikkeistä pitäisi olla varmoja ja olisin jonkun kympin kyllä kuvitellut saavamme, mutta ilmeisesti on päässyt tuo perusasento taas lipsumaan. Pitää ruveta taas viilaamaan sitä kuntoon.

Ei kommentteja: