tiistai 3. kesäkuuta 2008

TÄHTI saapui taloon!



Näin se monen vuoden odotus vihdoin palkittiin, kun Ghosteye's Elwing Starlit alias Tähti saapui viime lauantaina perheeseen. Tämän myötä nyt tämäkin blogi sai uuden ilmeen ja jatkossa täällä seurataan myös Tähden toilailuja vai treenejäkö ne on. ;)

Tähti on asettunut hyvin taloksi. Eka päivinä maha oli tosin aikalailla sekaisin, mutta nyt taas ruoka maittaa. Poju oli alusta-asti hyvin utelias, mutta kuitenkin aika epäilevällä kannalla. Nyt molemmat alkaa pikkuhiljaa rentoutumaan toistensa seurassa ja Pojukaan ei tarvitse enää silmäkovana vahtia Tähteä kokoajan. Tähdellä uuteen kotiin tottuminen on alkanut näkyä vauhdin hirmuisena lisääntymisenä ja naskaleiden esiintulona. Kaikkea pitää toki maistella, eniten tietty omistajien nahkaa. Hiljalleen aloitetaan tutustuminen isoon maailmaan, alkaen tuosta takapihan metsästä missä on ihana temmeltää kasvillisuuden seassa.

Pojun osalta viralliset treenaukset on kesätauolla, niinpä tämäkin blogi keskittyy kesän ajan pääsääntöisesti kaikkeen muuhun kivaan. Syksyllä sitten jatkamme tiukkoja treenejä.

Ei kommentteja: