sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Pusuja ja naskaleita


Tähden ensimmäinen viikko uudessa kodissa ja kuten videosta näkyy, Pojuhan on jo ihan myyty pienelle sydäntensärkijälle. Alun epäluuloisuus alkaa olla kaikonnut ja nyt koirat jo leikkii innolla yhdessä. Kunhan Poju muistaisi aina välillä, että Tähti on kuitenkin vielä pieni eikä sen päälle voi rynniä sata lasissa. Pojulla on myös valtava tarve pestä koko ajan Tähden korvia, ne on vissiin likaiset. ;)

Tähdestä alkaa löytyä paljon hyviä ominaisuuksia. Se on reipas eikä hätkähdä vaikka jotakin outoa ympärillä tapahtuisikin. Ulkonakin nukkuu sikeästi vaikka lähistöllä vauhdikasta menoa olisikin. Ääniin ei reagoi mitenkään voimakkaasti, mitä nyt silloin ihmettelee jos Poju saa jonkun hirmuisen haukkukohtauksen. Sillä on hyvä taistelutahto ja ahnekkin näyttää olevan, mikä on plussaa koulutuksen kannalta. Remmissä on opeteltu kulkemaan ja se sujuu oikein mallikkaasti, ainakin jos saa kulkea Pojun jalanjäljissä. Yksin on tietty epävarmempi, joten pitää ruveta kulkemaan Tähden kanssa uusissa paikoissa paljon ihan yksinkin. Ensimmäinen kynsienleikkuukin sujui niin että sujahti. Eihän se Tähti edes ahneuksiiltaan huomannut, että mitään tapahtui.

Virtaa on tullut tuplasti lisää viikon aikana. Aamuherätys on aina aikainen, jolloin Tähti haluaisi välttämättä kivuta sänkyyn. Aamiaisen jälkeen alkaakin kauhea ralli ja naskalit upotetaan joka paikkaan, etenkin Poju parka saa nyt osakseen melkoista rettuutusta. Vähän pitää valvoa, ettei kovin raisuksi pääse meno ja aina välillä pitääkin pistää koirat jäähylle aidan eri puolille. Pääsääntöisesti kaikki sujuu kuitenkin ilman suuria erimielisyyksiä.

Ei kommentteja: