tiistai 17. kesäkuuta 2008

Tähti 10 viikkoa

Tähti on nyt 10 viikkoa (kuva tosin jo vanha) ja painoa on kertynyt 4 kg eli pikku tirppahan se edelleen on. Elämä talossa on alkanut asettumaan omiin uomiinsa. Tähti ja Poju on parhaat kaverukset eikä Pojukaan ole osoittanut mustasukkaisuuden merkkejä vaikka välillä vähän paitsioon jääkin. Sen sijaan Pojua käy välillä sääliksi, kun Tähti roikkuu milloin alahuulessa ja milloin hännässä. Poju kilttinä poikana ei komenna Tähteä, joten Tähti saa tehdä mitä lystää (lähes aina).

Toisia koiria ei olla kovin paljoa ehditty tapaamaan. Nekin koirakontaktit mitä on ollut, ovat menneet vähän arastellessa ja hieman jopa muristen epävarmuutta. Toivottavasti päästään pian peuhaamaan vaikka omien sisarusten kanssa, ompahan omankokoista riekkumisseuraa. Vieraat ihmiset otetaan sen sijaan avosylin vastaan. Lapsetkin on vallan ihania Tähtösen mielestä.

Viime viikolla on myös harjoiteltu autossa matkustamista ja tutustuttu suureen maailmaan kaupungilla. Autossa on turvallisesti matkattu emännän jaloissa ja alun jännityksen jälkeen sekin alkaa mennä luontevammin. Kaupungilla myös vähän arasteltiin, mutta kyllä sekin helpotti. Vieraissa paikoissa Tähti on osannut kivasti rauhoittua ja jopa nukahtaa. Kaikki sormet ja varpaat ristissä, että tämä luonteenpiirre säilyisi myös pentuvaiheen jälkeen. :)

Kotona yksinoloa on myös harjoiteltu ja sen kanssa ei ole ollut ongelmia tähän asti. Kaiken kaikkiaan Tähti on päästänyt omistajansa aika helpolla, koska kaikki riehumisenergia menee Pojuun ja me vältytään taistelutahtoisen neidin hyökkäyksiltä. ;) Toki välillä leikitään ihan omia leikkejäkin, ettei elämä ole yhtä riuhumista toisen koiran kanssa.

Ei kommentteja: