torstai 12. helmikuuta 2009

Helmikuun hankitreeniä





Nyt on todellakin tehty melkoista hankitreeniä, lunta on nimittäin hiiiirveesti! Paikoittain Tähtönen uppoaa kokonaan hankeen :) Mutta kyllä koirilla on ollut kivaa.

No on me tehty onneksi jotakin muutakin, kuin pelkkää hankitreeniä. Kevään tokokoulutukset alkoi varsin myöhään tammikuussa, mutta jokunen kerta ollaan ehditty käymään, Tähti mölli2-ryhmässä ja Poju AVOssa. Tähtikin alkaa pikkuhiljaa hahmottamaan tokon ideaa ja ainakin vielä on ollut kovin kuuliainen, innokas ja oppivainen. Ihan kakara se muuten vielä on. Edelleen mörköilee ja pörisee varuilta vastaantuleville koirille ja lapsille. Juoksut ei ole vielä alkaneet ja pienikin se vielä on, painoakaan ei ole enää tullut lisää, vaivaiset 15 kg painaa. Vauhtia ja pomppua tosin löytyy isommankin koiran edestä.

Pojun kanssa on nyt keskitytty toko-treeneissä seuraamisen paikkaan. Se on ollut ihan hyvä aina, mutta uusi kouluttaja huomautti, että se ei pysy ihan tasaisesti paikallaan. Pakko myöntää, että Pojun kanssa treenimotivaatio on laskenut kuin lehmän häntä, vaikkaa hyväähän se treenaaminen sille tekee, toinen on ihan innoissaan. Poju ei ole päässyt edelleenkään autoilemaan, kovasti kyllä poika on istunut auton takaosassa. ;) Nyt se on sentään jo ajoittain siellä hiljaa, mutta tuskin siitä ikinä tulee kovin kauniisti matkustavaa koiraa.

Ei kommentteja: