tiistai 24. maaliskuuta 2009

Tähden uusi "koti"

Ja sehän on uusi kevythäkki. Saatiin vihdoinkin aikaiseksi hankkia sellainen. Tarkoitus oli, että se voisi helpottaa Pojunkin automatkustusta, kun sieltä ei ihan niin hyvin näe kaikkia ohikulkevia autoja, mutta ei se tainnut ihan niin mennä. Mutta ei siinä mitään, Tähti otti häkin heti omakseen. Paineli sinne nukkumaan ja näytti Pojulle hammasta, kun tämä yritti kurkkia sisään. Se on kyllä hyvä, koska Tähdelle tuolla häkillä on varmasti käyttöä. Sitäpaitsi Pojulle tuo jäi hieman pieneksi, mutta Tähti sen sijaan mahtuu kellimään siellä vaikka selällään. :)

Kyllähän tuon noiden kokoeron näkee alla olevasta kuvastakin. Tähti on kyllä selkeästi pienempi kirppu.


Viimeaikojen treenaus on keskittynyt lähinnä Tähtöseen. Tosin Tähdenkään treenit ei ihan mallikkaasti ole sujunut. Taitaa olla vähän junnuvaihe päällä ja aivot narikassa. Kaikkeen tarjoillaan maahanmenoa, toisinaan mennään selän taakse istumaan vaikka käsky on ollut sivulle. Luoksetulonpaikka eteen on myös kinkkinen. Usein tulee vinoon sivuun ja sit kun tulee suoraan eteen niin Tähti on ottanut tavaksi työntää päänsä mun jalkojen väliin, siis ihan kunnolla. Hassu!

Koirienohitusprojekti on sillä malilla, että nykyään saatetaan päästä jo ohi ilman hirveää huutoa, mutta pörinää kyllä riittää. Pörinää tosin riittää kaikille muillekkin epämääräisyyksille ja ihan varalta myös kaikille pihalla liikkuville.

Viikonloppuna epäilin nenäpunkkitartuntaa Tähdellä. Se aivasteli kolme päivää ihan hirveesti, mutta sit se loppui. En nyt vielä lääkinnyt niitä, kun näytti menevän ohi ja Poju on ollut ihan oireeton. En tiedä pitäisikö ne varalta kuitenkin lääkitä vai oliko vaan joku muu ärsyke siellä nenussa.

Ei kommentteja: