tiistai 30. kesäkuuta 2009

Mökkeilyä


Pääsipä koiratkin mukaan tämän kesän reissulle, kun tehtiin viikonloppureissu Hossaan mökille. Kovin oli helteinen viikonloppu, mutta ei se onneksi koiriakaan haitannut. Paremminkin ne oli onnensa kukkuloilla, kun pääsivät juoksentelemaan omalla pikku saarella koko ajan vapaana. Ja koska kyse oli saaresta niin sinne piti tietenkin mennä soutuveneellä. Tähdelle se oli eka kerta, Poju on puolestaan käynyt saaressa ennenkin. Siinä kävi kuitenkin niin, että Tähti oli ihan kiltisti veneessä, mutta Poju, joka on ennen matkustanut hienosti, huuti nyt koko matkan. En tiedä mistä johtuu, kaippa tuo sen hermo on mennyt niin paljon huonompaan kuntoon tässä kolmen vuoden aikana. Ei se onneksi onnistunut kaatamaan venettä. :)

Lauantaina tehtiin pidempi lenkki, kun retkeiltiin värikalliolle. Matkaa tuli 12 km ja oltiin reissussa 4,5 tuntia. Hyvin koirat jaksoi helteestä huolimatta. Välillä niitä piti kuitenkin uittaa etteivät ihan läkähdy. Poju ei edelleenkään ole veden ystävä, mutta kyllä tomerasti hyppää laituriltakin veteen jos isäntä tai emäntä on niin hulluja, että menee järveen ensin. Veneen perään se lähtee myös uimaan, mutta millään muulla sitä ei sitten veteen saakkaan. Tähti sen sijaan lähtee veteen vähän helpommin. Ei sekään kovin mielellään ui, mutta se on niin keppihullu, että mikään mahti maailmassa ei saa estettyä kepin noutamista, edes vesi. Alussa se aina hätääntyi kun jalat irtos pohjasta, mutta nykyään Tähtikin jo luottaa, että osaa edes vähän uida.

Sunnuntai aamu olikin vähän ikävämpi, koska Tähti rupesi ontumaan vasenta etujalkaa. Se oli selkeästi tosi kipeä ja annettiinkin sen levätä kotiin saakka. Onneksi ontuminen lakkasi kuitenkin jo su-illalla ja nyt näyttäisi voivan ihan hyvin. Tais olla niin pitkä lenkki vielä vähän liikaa, toivottavasti ei mitään rasitusta kummempaa ole jalassa.

Loppuun vähän mökkitunnelmia





Ei kommentteja: