maanantai 20. heinäkuuta 2009

Oulun KV 19.7.2009

Tähtönen kävi näytelmissä ja arvostelu oli odotetunlainen. Tähti sai H:n junnuluokasta ja tuomarina oli Elena Ruskovaara. Arvostelu oli tällainen:

Tässä vaiheessa liian keveältä ja sirolta vaikuttava narttu. Runko on hyvin kapea. Kaunis ilmeinen pää, jossa tarpeeksi voimaa. Hyvät rungon mittasuhteet. Tarpeeksi kulmauksia takana, hyvin niukat edestä. Pystyasentoinen kaula. Kinner ahdas takaa, kevyesti keskipitkällä sivuaskeleella. Esiintyy ja esitetään kauniisti.

Tuomarin kommentit loppun oli "Jos se olis bortsu niin olis ihan hyvä." :)))) Se on mun pikku vaihtoehtobortsu!

Ihan hauskaa oli ja Tähti osasi jotenkin kutenkin esiintyäkkin vaikkei näitä näyttelyhommeleita ollakkaan treenattu. Ajattelin, että käydään metsästämässä sitä toista H:ta ehkä vuoden päästä uudestaan, mutta nyt kun katsoin Kennelliiton säännöistä niin esim. tokovalion arvoon riittää H millä iällä vain (ei ainakaan ollut mainintaa, että pitäisi olla väh. nuorten luokasta saatu, kuten eilen veikkailimme). Joten ei mitään paineita, mennään jos mennään jatkossa. Syksyllä tärkeämmät tulokset olisi ne terveystulokset, pitää mennä kuviin jahka löytyy ylimääräistä rahaa.

1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

Ompas hyvä tietää tuo valiojuttu, ei mitään paineita enää näyttelyistä =)