torstai 24. syyskuuta 2009

Treenit kuviksi

Ihanaa, sain ohjelman, jolla saadaan nyt agi-treenit vihdoin kuviksi. Tähdellä oli viime viikolla kahdet agilitytreenit. Kas:n treeneissä teemme aina helpotettua harjoitusta, koska muut ovat jo hieman edistyneempiä. Me tehtiin tällainen harjoitus.


Aloitus oli jo haaste sinäänsä, koska 1. esteen jälkeen tuli heti tiukka käännös. Pahin paikka oli päästä putkesta 4. esteelle, koska Tähti ampuu sieltä putkesta suoraan eteenpäin (etenkin kun edessä oli sopivasti este). 4.-5. esteillä mun piti opetella "vetämään" Tähti nelosen yli ja "työntämään" vitosen yli itsestä poispäin. Hyvinhän se lopulta meni, kun eka otettiin vähän vauhtia.

Active Dogin harjoitus:


Uutena ohjausharjoituksena oli persjättö, jolloin koira on hetken pois näkökentästä selän takana. Harjoiteltiin persjättö 3. ja 4. esteen väliin. Aloitus oli 2. takaa, valssilla putkeen. Loppusuoralla sai revitellä :) Kerran Tähti huitas 2. esteen ohi, koska oma ohjaus oli liian aikaisessa. Kyllä se agility on pikkutarkka laji. Kontakteja ja keppejä sai tietty harjoitella taas ihan omaan tahtiin. Kivaa oli taas.

3 kommenttia:

paula kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
paula kirjoitti...

Mitähän mä sekoilen...

Mutta siis kommentoin sitä, että löysin tänne teidän blogiin :) Kiva juttu että sulla on nyt meidän radat piirroksena, voin sitten omassa blogissa vaan linkitellä tänne ratakuvauksia varten :D

Nähdään huomenna treeneissä, toivottavasti Rio oppii löysäämään tiukkoja rotukriteerejään Tähden kohdalla :)

T: Paula ja Rio-holsku

KT kirjoitti...

Paula, tervetuloa! :) Muista, että me tehdään aina helpotettuja ratoja, joten nuo minun ratapiirrokset ei välttämättä ole samoja teidän harjoituksen kanssa. ;) Me ei valitettavasti päästäkkään tänään treenaamaan, ripuli yllätti Tähtösen. :(