sunnuntai 23. elokuuta 2009

Kesäkuvia ja agilityä

Niin se on kesäkin jo takanapäin ja syyskausi edessä. Syksyllä Tähden kanssa jatketaan agi- ja tokotreenejä KAS:lla ja mahdollisesti Active Dogilla jos päästään sinnekkin ryhmiin. Pojusta on tullut "eläkeläinen". Omat aikataulut on niin mahdottomat, ettei millään voi laittaa molempia koiria treeniryhmiin. Sitäpaitsi Pojun kanssa treenaus ei ole enää tavoitteellista, turha väkisillä vääntää.

Tähden agi-treenit jatko1-ryhmässä lähenee loppuaan ja on ollut ihan kivaa. Vauhtia ja intoa on hirvittävästi, jonka seurauksena koira helposti karkaa käsistä tai ei ehdi riittävän tiukkoihin mutkiin. Tähden kanssa pitää siis ennakoida ohjausta hyvissä ajoin. Viime viikon treeneissä mentiin hyppy-hyppy-putki, josta käännös takaisin lähtösuuntaan ja pituus-pussi-hyppy. Eka Tähti huiteli aina sen pituuden ohi, kunnes rupesin ohjaamaan sitä jo ennen putkea. Samalla treenailtiin "maalisuoralla" irtoamista ja vauhdillahan se sinne namikupille menee. Lopuksi mentiin sama rata, mutta vain hyppy-hyppy-käännös suoraan pussille-hyppy eli se putki jäi vain sinne eteen houkuttimeksi. Ihme ja kumma, onnistui eka kerralla eikä karannut putkeen. :D

Edellisellä viikolla tais olla joku ns. kolmikaarinen kiemura, mutten yhtään muista mitä siinä oli. Sen muistan, että taas kun esteet ei olleet ihan linjassa niin tuli heti esteen ohituksia. Tähti pitää ohjata tosi tarkkaan jos esteet ei ole linjassa.

No mutta sitten niitä kuvia, nämä on jo joskus elokuussa otettuja. Tähti on kyllä melkoinen vesipeto! Ensi kesää odotellessa. :)








Ei kommentteja: