keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Agiratoja

Viime viikkoina on ollut vähempi treenejä, mutta tässä on Active Dogin treenit eiliseltä ja kolmen viikon takaa.

Tätä harjoitusta ei menty kokonaan vaan mentiin se pätkissä 1-5, 5-8 ja 7-12. Haastepaikat oli 2-3 ja 9-10 välissä tehtävät valssit ja ennakoiva ohjaus. Etenkin 9-10 välissä piti jarruttaa voimakkaasti, ettei koira ammu putkeen. Samalla itse piti valssata peruuttaen. Kiva harjoitus ja Tähtikin seurasi ohjausta hyvin ja nuo vaikeatkin kohdat selvitettiin hyvin. Vauhtia Tähdellä on hirmuisesti, mutta onneksi se kuitenkin on kuulolla. Intokin on vain kasvanut, mutta siinä on myös haittapuoli, nimittäin piippaus treeneissä. Eilen jopa kuului piippaus putkea suorittaessa. Huonolla lykyllä Tähdestä tulee radalla ääntelijä.



Tämä treeni puolestaan tehtiin jo useampi viikko sitten.Sekin varmaan tehtiin eka osissa, mutta muistaakseni tuo rata tehtiin myös kokonaisuudessaan. Tuossa tehtiin valssi 3-4 väliin ja tuo oli varmaan vaikein paikka. Tuo treeni meni yllättävän hyvin kaiken kaikkiaan.

Kas:lla ei ole ollut nyt moniakaan treenejä. Perjantain treeneissä ei menty niinkään rataa vaan harjoiteltiin etenevää valssia muutamalla esteellä. Muut teki myös takaa kierto harjoituksen, mutta Tähden kanssa ei olla vielä sitä takaakiertoa otettu.

Ei kommentteja: