lauantai 6. maaliskuuta 2010

Hei, me liidetään!

Kylläpä kyllä, agiliidot jatkuvat taas. Päästiin Activelle agin jatko 3 -ryhmään ja perjantaina oli ekat treenit. Intoa ja vauhtia riitti, valitettavasti myös treenikamuille rähinöintiä. :( Täytyy yrittää siihen joku ratkaisu keksiä, rukkaset jos ei muuta. Mutta tässä oli meidän rata, mittakaava vähän heittää ja 7. putki oli oikeasti tuolla vähän taaempana.


Mentiin ensin kahdessa osassa rata 1-7 ja 7-13 ja loppuun ehdittiin huitaista koko rata läpi. Tärkeimmät kohdat: 2. ja 3. väliin valssi, 4. hypylle huolellinen vienti, 5. putken jälkeen valssi ja 7. putkelle hyvä vartalo-ohjaus ja takaaleikkaus. Loppu olikin sittena aika suoraviivaista tykitystä. Kaikki muu meni hyvin paitsi 7. putkeen meno. Tähti on tosi tarkka noissa takaaleikkauksissa ja vetää helposti jarrut pohjaan, kun huomaa, että mun vauhti hidastuu tai suunta muuttuu. Eli niitä pitää kovasti harjoitella, ihan vaikka tuollaista 6-7. yhdistelmää.

Tänään tokoilemaan. Täytyy ainakin treenailla sitä seisahtumista ja hyppyä viime viikon ohjein. Lisäksi tehotreeniin voisi ottaa seuraamisen käännökset.

Hyvä että Tähdellä on nyt kahdet treenit, kun sillä on niin paljon tuota ylimääräistä virtaa. Se sit näkyy myös kaikkeina ei-toivottuna käyttäytymisenä. Mm. eräänä päivänä rupesin nostamaan paitaa sängyltä ja ihmettelin, että mitä kiviä täältä tippuu?? Juu ei ollut kiviä ei, vaan nappeja! Tirppa oli aikansa kuluksi siististi irrottanut 5 (!!!) nappia mun paidasta ja pistänyt ihan päreiksi. Ja näitä muoviosia on ruvennut viime aikoina menemään myös mun laukuista ja aina ihan huomaamatta, silleen siististi tuhottu. Kivakiva, nyt sitten tuhotaan kun ei pentuna tehty mitään.

Ei kommentteja: