maanantai 22. maaliskuuta 2010

Kyllä lunta riittä!

On ollut kerrassaan kummallinen talvi, joulukuusta asti on ollut kunnon talvi ja lumentuloakaan ei ole voinut estää. Sulamisen merkkejä ei vieläkään ole, joten viikonloppuna piti hyödyntää kaunis kevätaurinko hanki ja käydä heilumassa kameran kanssa.

Tähti raaakastaa hankijuoksuja! Tai ehkä se vain rakastaa hakea mitä tahansa sieltä hangesta, vaikka tällähetkellä kinoskorkeus on reilusti yli Tähden korkeuden. :D




Tähti the kenguru rakastaa myös ottaa lumipallokoppeja.





Poju tulee mielummin perästä tallattuja polkuja pitkin.

Kaverukset :)


Pari sanaa eilisistä toko-treeneistä. Nyt on alkanut tokokin taas pikkuhiljaa luistamaan, vaikka se meidän tokostelu aika lailla rajoittuu kerta viikkoon. Hypyssä auttoi tosi paljon pallopalkka, vaikka edelleen ensimmäisellä hyppykerralla Tähti katsoo mua vähän tyhmästi, että mitä tässä pitäisi oikein tehdä kun emäntä vain itse seisoo paikallaan. Noutoliikkeistä myös metallin noutaminen onnistuu nykyään. Ja uusimpana eilen testattiin tunnaria. Ensin "piilotin" sen yhden kapulan, mutta päätin aika nopsaa hypätä yli nämä alkeisharjoitukset ja laitoin muut palikat kasaan ja sen oman vähän erilleen. Pari kertaa kokeiltiin, oma aina hieman lähempänä muita ja joka kerta haki oikean. Helppohan se on mennä suoraan sille yhdelle kapulalle, mutta kyllä se kävi nuuhkaisemassa niitä muitakin. Katsotaan jatkossa ymmärtääkö oikeasti mistä siinä on kyse. Paikallaolot menee aikas hyvin. Välillä on pientä ryömimistä ja levottomuutta, mutta vielä ainakin on pysynyt rivissä. Kaikki peukut ja varpaat pystyyn, että näin on myös jatkossa.

Ei kommentteja: