keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Tähti toko-kokeessa osa 2.

Taas käytiin tokostelemassa ja aika samanlaisella rivillä mitä pari viikkoa sitten. Päivi Lammisen tuomaroima toko-koe oli Knuutilankankaan kentällä 8.6 ja käytiin hakemassa nipin napin toinen ALO1 tulos.

Luoksepäästävyys 10


Paikalla makaaminen 7 (tällä kertaa Tähti makasi liikkumatta ja piippaamatta koko ajan, mutta alussa kun lähdin niin jäi piippaamaan ja nousi melkein istumaan)

Seuraaminen kytkettynä 9,5 (oikein mallikas)

Seuraaminen taluttimetta 6 (ja tämä puolestaan ihan ala-arvoinen, taas! Päätti tehdä liikkeestä seisomisen ja vieläpä loppuvaiheessa vaihtaa seuraamispuolta, huh huh)

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9 (Hyvä, mutta taas hieman jätätti seuraamisessa, ennakoi)

Luoksetulo 9,5 (Oikein hyvä, vähän pompun kautta tulee sivulle, joten olisiko siitä tuo puoli pistettä)

Seisominen seuraamisen yhteydessä 8 (Äh, ennakoi hirveesti hidastelemalla ja sitten mäkin alan hidasteleen, tätä on nyt treenattu ihan liikaa, mutta hyvin pysähtyy nykyään)

Estehyppy 10 (no edes joku kymppi :D)

Kokonaisvaikutus 8 (Seuraamisen haahuilut ja hidastelu jäävissä liikkeissä verotti) 




Pisteet 164,5, 1-tulos ja sij. 5/8

Tyytyväinen olen siihen, että viime kokeessa kaikki pieleen menneet perusasennot oli nyt kondiksessa. Mutta seuraamisessa loppuu selkeästi usko toisella kerralla ja jääviin liikkeisiin pitää saada lisää vauhtia. Mutta hyvin tyttö taas teki ja jaksoi olla reipas vaikka olimmekin koepaikalla monta tuntia ennen omaa suoritusta. Erityisonnittelut sisko Mindylle, joka teki loistavan suorituksen ja luokkavoitto!

Nyt jäämme hetkeksi kesätauolle ja katsotaan kokeita taas loppukesästä/syksystä. Silloin onkin sitten TK1:n metsästys, paineita. :)

Ei kommentteja: