perjantai 28. toukokuuta 2010

On se vaan niin mukavaa!

Agility nimittäin. Marin opissa on ollut nyt mukava olla ja tänään taas opin paljon uutta vartalon käytöstä. Sitäpaitsi tänään hetken ajan Tähti toimi radalla kuin ajatus ja se on sellainen tunne, että mielellään kokisi sitä lisää. Ensimmäinen  harjoitus oli tämän näköinen:


Hyppy-hyppy-rengas-pussi, 5. hypylle pieni jarrutus, muurilta takaaleikkaus putkeen ja pituuden kautta hyppykaarelle. Nämä meni kaikki ihan loistavasti. Sitten 11. hypyn valssia minun piti hieman jankata, koska siinä tehtiin pysähdys ja vartalon suunta oli tooosi tärkeä. Sitten kun opin sen niin menihän unelmasti. Taas muuri ja putken kautta hypyille, riittävän ajoituksen ja suunnan kanssa oli tärkeää ettei ampunut ohi 15. hypyn. Heti 14. jälkeen takaaleikkaus ja maaliin.

Toinen harjoitus mentiin siten, että hypyt 1.-2. josta pieni jarrutus ja hyppy 15. toisin päin ja taas välittömästi takaaleikkaus ettei ehdi ampua putkeen. Hyppy 11., muuri 12., hyppy 9. pussi toisin päin ja renkaan kautta loppusuora 16.-17. Tässä toisella kertaa ei vain tuo rengas mennyt, joten sitä pitää treenata. Parasta tässä radassa oli, että Tähti jolla on ollut ongelmia takaaleikkauksen kanssa, veti tuon takaaleikkauskohdan ihan täydellisesti ilman käskyn käskyä. Mahtista kun saa olla ihan hiljaa ja vaan juosta. :D

Lisätreeninä tänään ekaa kertaa hyppy takaa kiertäen. Harjoiteltiin yhdellä esteellä ja se meni kivasti. Kepit jälleen ja jeeee, Tähti meni ekaa kertaa kepit hypyn kautta. No joo, siis 6 keppiä ja ohjureilla, mutta silti, vasta viime kerralla meni ekaa kertaa kepit vapaana. Kyllä tästä jotain tulee, hiljaa hyvää tulee! Harmi vain että ensi viikolla on kesäkauden viimeiset treenit, elokuussa sitten taas.

Ei kommentteja: